>> Facebook galéria <<

Bővebben: Diani Beach gyöngyszeme...

0. nap - december 19.-e

Azok a vendégek akik 19.-én érkeznek meg Kenyába, az éjszakát a Sarova Stanley Hotelben töltik, és ha kedvük és idejük engedi akkor a világ 50 leghiresebb éttermei egyikében - a Carnevore-ben - vacsorázhatnak.

Bővebben: Karácsonyi exluziv nagy safari

A csomag tartalma:

Első nap, indulás szabad helyek függvényében, Budapestről vagy Bécsből Isztambul vagy Amsterdam érintésével Nairobiba.

  • 2. nap: érkezés Nairobiba a hajnali órákban, ahol nyitható tetejű minibuszokkal indulás az Amboseli Nemzeti Parkba. Ebéd a szálláshelyen az Amboseli Sentrim Camp-ben lesz, majd egy kis pihenést követően a különböző vadon élő állatok nyomait keresve folytatódik a kaland. Este vacsora és szállás a táborhelyen.

Bővebben: Kubwa Kenya csomag

2015. év egyik kedvence

8 nap 7 éjszaka Afrika egyik legszebb homokos partján, Diani Beachen, a Baobab Beach Resortban, all inclusive ellátással és egynapos szafarival.

A csomag tartalmaz:

  • Tsavo East Nemzeti Parkban egy ebédet
  • Korlátlan ásványvíz fogyasztását a szafari alatt a kocsiban
  • Park belépőket és az oda utazás költségét
  • Helyi telefonkészüléket 15 perc hazabeszélgetéssel feltöltve
  • Falu látogatást
  • Árvaház látogatást

Bővebben: Njooni Kenya csomag

A megfelelő egészségi állapotban lévő, és kalandozni vágyó mászóknak életre szóló élményt nyújt a Kilimandzsáróba vezető gyalogtúránk. A hegycsúcs eléréséhez nincs szükség semmilyen mászási szaktudásra. A hordárok segítenek a felszerelés cipelésében. Tartsuk a fényképezőt, a vizet, és más szükséges dolgokat magunknál.

Bővebben: 7 NAP GYALOGTÚRA A KILIMANDZSÁRÓN (MARANGU ÚT)

Szafarizni Kenyában – a bakancslisták többségén az első helyeken szerepel. Nehéz szavakkal leírni az élményt, amit a szavannákon, természetes környezetükben vadon élő állatok jelenléte és a páratlanul szép tájak látványa és harmóniája rejt.

Bővebben: Safari a vadonban

Kenya igazi paradicsom a fotósok számára. Nem kell profi fotósnak lenni ahoz, hogy lélegzetelállító képeket készíthessünk a természetről és az állatokról.

Bővebben: Kenya képekben
“Itt fényesebb a napfény, mint nálunk, csillogóbbak a csillagok, sötétebbek a viharfelhők, borzalmasabbak az égiháborúk, bódítóbbak a szagok, határozottabbak az ellentétek. De még a tüske is szúrósabb, a fa is keményebb, az ember is kitartóbb, a vadállat is szívósabb. Egyszóval itt energikusabban lüktet az élet pulzusa. És ez az, ami olyan komollyá teszi Afrikát, ez az, ami ide vonz, ami visszavonz mindenkit, aki egyszer belékóstolt…”
Bővebben: Jambo Rafiki! – Üdv barátom!

Afrika egyik legszebb fehér homokos strandja Diani Beach. A korallzátonyokkal övezett türkiz óceán partján elegáns szállodák, éttermek és hangulatos beach bárok várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

A parton egész évben kellemes, napos nyári idő van, nappal 27-32, hajnalban 22-25 fokos hőmérséklettel és magas páratartalommal. A part közelében szinte mindig fúj a szél, ami még kellemesebbé teszi a 28 fok körüli átlaghőmérsékletet. Az óceán vize 27 fokos, sótartalma alacsony.

Bővebben: Pihenés az óceánparton

Beszélgetés Pamlényi Miklóssal, a Jambo Rafiki Travel tulajdonosával

Annak ellenére, hogy kis nemzet vagyunk, mégis, szinte mindenütt élnek magyarok a nagyvilágban. Még az olyan távoli, egzotikus helyeken, mint a Kelet-Afrikában fekvő Kenyában is megvetette a lábát néhány vállalkozó szellemű hazánkfia. Most egy olyan világjáró magyar férfit szeretnék bemutatni, aki bár élt már a Föld keleti és nyugati felén egyaránt, mégis, az Egyenlítő mentén talált rá a valódi boldogságra. Pamlényi Miklóssal – a több ezer kilométeres távolságot könnyedén áthidalva – a skype segítségével beszélgettem.

Névjegy: Pamlényi Miklós, 1959-ben született Budapesten. Üzletemberként bejárta a világot. A magyaron kívül angol és szuahéli nyelven beszél. Jelenleg egy sikeres magyar utazási iroda tulajdonosaként a kenyai Dianiban él harmadik feleségével.
Bővebben: Rólunk írták: A férfi, aki Kenyában találta meg a boldogságot

Legfrissebb ajánlataink

Fel