Kubwa Kenya csomag

A csomag tartalma:

Első nap, indulás szabad helyek függvényében, Budapestről vagy Bécsből Isztambul vagy Amsterdam érintésével Nairobiba.

 • 2. nap: érkezés Nairobiba a hajnali órákban, ahol nyitható tetejű minibuszokkal indulás az Amboseli Nemzeti Parkba. Ebéd a szálláshelyen az Amboseli Sentrim Camp-ben lesz, majd egy kis pihenést követően a különböző vadon élő állatok nyomait keresve folytatódik a kaland. Este vacsora és szállás a táborhelyen.

 

Amboseli

 

Amboseli Sentrim Lodge

 

 • 3. nap: A kora reggeli étkezést követően kezdetét veszi utolsó „vadászatunk“ Amboselin, hogy minél több állatot lássunk. Közben megcsodáljuk a hófödte Kilimanjaró csúcsát, mielőtt elindulnánk Tsavo West irányába. A parkba belépve lehetőségünk lesz vadlesre, miközben közelítünk a szállásunk felé. Érkezés ebédre a Lions Bluff Lodge-ba vagy a Sarova Salt Lick Game Lodge-ba Délután újabb szafari, majd naplementénél visszatérés vacsorára a választott szállásra

 

Lion Bluff

 

 • 4. nap: A kora reggeli ébresztő után ismét folytatódik a kaland, ezt követően visszatérünk egy finom reggelire a camp-be. Reggeli után indulás Tsavo Eastre. Belépés a nemzeti parkba az észak-nyugati kapun, majd innen 80 km-en keresztül szafari következik aAshnil Aruba vagy a Manyatta Camp-ig. Utunk során találkozhatunk zebrákkal, a híres vörös elefántokkal, különböző antilopokkal, oroszlánokkal, leopárdokkal, zsiráfokkal.......és rengeteg madárfajjal. Ebéd után egy kis pihenés, majd délután 4-kor újabb állatlesre indulunk. Naplementénél visszatérés vacsorára a választott szálláshelyre.

Manyatta Camp vagy Ashnil Aruba Lodge

 

 • 5. nap: A korai reggeli, majd kijelentkezés, újabb szafari és ebéd következik, mielőtt elindulunk Mombasán keresztül Diani Beachre. A késő délutáni órákban érkezés Dianira a Neptune Village Hotelbe ahol  élvezhetjük a csodát... Galu Beach az afrikai kontinens egyik legszebb homokos partja.

Neptune Village Hotel

 

 • Az utolsó nap kora délután repülőre szállunk és 1 órás utat követően megérkezünk Nairobiba.
  Meglátogatjuk a Karen Blixen házat, a Kazuri ékszer manufaktúrát. Esti órákban felejthetetlen vacsora a Cornevore étteremben. ( a világ 100 különleges éttermei közül az egyik)
  Érkezés a Jomo Kenyatta repülőtérre este 9 óra körül.... ezt követően utazás Europába. Érkezés a kora délutáni órákban.

 

 • A csomag a szafari alatt teljes ellátást, a Neptune Village szállodában pedig all inclusive ellátást biztosít.
 • A szafari alatt a kocsiban korlátlan mennyiségű ásványvíz fogyasztható.
 • A rendelt italokért a szafarik alkalmával, az éttermekben fizetni kell.
 • A csomag nem tartalmazza a kenyai vízum díját (40 €).

 

A csomag ára: 2195 €

 

Legfrissebb ajánlataink

Fel