Szállás

Kényelem és autentikus afrikai élmények tökéletes kombinációja - tekintse meg szállásajánlatainkat!

Nyitólap » Szállás

SAROVA WHITESANDS BEACH RESORT & SPA

A Sarova Whitesands egy 4+ csillagos óceánparti szálloda és fürdő, mely Mombasa város északi részén terül el, a védett mombasai Marine Parkba vezető Mombasa-Malindi autópálya mentén.

BAOBAB BEACH RESORT & SPA

A szálloda a híres kenyai Diani Beach déli részén fekszik, 38 kilométerre, vagyis egyórányi autóútra Mombasa város nyüzsgő kikötőjétől.

Kaskazi Beach Hotel ****

A kedvelt családias hangulatú szálloda a gyönyörű fehérhomokos, Diani Beachen fekszik, 45 km-délre Mombasai nemzetkőzi repülőtértől. Saját standdal rendelkezik, amely korallzátonnyal tarkított.

Swahili Beach Hotel *****

Ez az innovatív öt csillagos üdülőszálloda, dél Mombasa híres, Diani Beach központjának közvetlen közelében fekszik. Ez az egyedülálló szálloda ajánlja kelet Afrikai part és az Arábiából származó, építészet befolyásoltságának egy harmonikus keverékét, Indiának, és Zanzibárnak századok alatt kialakult és vele egybe olvadt az vibráló Szuhaéli kultúrát.

Neptune Hotels ****

A Neptun hotellánc 13 országban üzemeltet 4 és 5 csillagos szállodákat. Mombasában, Diani beach-en három szálloda fémjelzi a Neptune nevet.

Leopard Beach Hotel *****

A Leopard Beach Resort szálloda 158 szobájával széles választékot kínál. Választhatunk a superior szobák, luxuslakosztályok, bungalók és villák között melyeket nagy, buja, trópusi kert övez.

PINEWOOD BEACH RESORT *****

A Pinewood hotel egy díjnyertes boutique hotel, ahol a természetesség szépség és ihletette a tervezőket a megjelenés sugallja a féktelen romantikát.

THE SANDS AT NOMAD *****

The Sands at Nomad 45 km-re délnyugatra fekszik Mombasa nemzetközi repülőterétől, és mindössze 4 fokkal délre az egyenlítőtől.

CHALE ISLAND *****

Chale Island, a varázslatos fúziója a természetnek, a kényelemnek, az eleganciának és a romantikának. A lenyűgöző, fehér strandot övező korallzátonyok és árapály sós tó körül a mangrove erdő páratlan látvánnyal ajándékozza meg az utazót.

AMANI BEACH RESORT ****

Az Amani Bech hotel dél-Mombasában 38 km-re a MOI nemzetközi és 12 km-re Diani Beach reptérétől és 5 km-re Ukunda központjától található.

DREAM OF ZANZIBAR *****

Ez a fényűző 5 csillagos all inclusuve szálloda Zanzibár keleti partján épült, egy egzotikus trópusi kert közepén, közvetlenül a türkizkék India-óceán partjára, rálátást biztosítva Pwani Machanganira.

Segíthetünk?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

4 + 14 =

Kövessen minket!

Kenyai Magyarok a Facebookon!

Címünk

Diani Beach Road, Diani Beach
Kenya 80401-5572
Kenya

Hívjon minket!

+254 717 555 166
(Viber, WhatsApp is egyben)

+36 21 252 5065

•  •  •  •  •

Küldjön üzenetet

info@jamborafikitravel.com
Kapcsolatfelvétel