CHALE ISLAND *****

Chale Island, a varázslatos fúziója a természetnek, a kényelemnek, az eleganciának és a romantikának. A lenyűgöző, fehér strandot övező korallzátonyok és árapály sós tó körül a mangrove erdő páratlan látvánnyal ajándékozza meg az utazót.

Nyitólap » Szállás » CHALE ISLAND *****

 

Chale Island, a varázslatos fúziója a természetnek, a kényelemnek, az eleganciának és a romantikának.  A lenyűgöző, fehér strandot övező korallzátonyok és árapály sós tó körül a mangrove erdő páratlan látvánnyal ajándékozza meg az utazót.  Változatos keveréke  az őshonos és a trópusi flórának, amely oda vonz  számos érdekes rovart és főemlőst egyaránt.

 

Mindezek mellett élvezhetjük a kenyai személyzet szerető gondoskodását amit szüntelenül árasztanak  felénk, és teszi a  Chale Islandi tartózkodást érdekes, pihentető és emlékezetes kalanddá.

A Chale Island Resort  teljes egészében kenyai anyagok felhasználásával épült, és magába foglalja és bemutatja a szuahéli nádfedeles építészetet, és a mahagóni fa, és korall blokkok felhasználásának számtalan elemét. A falakat stukkók, és az afrikai művészet elemi díszítik..

A sziget 600 km hosszú  kenyai partszakasz mentén található, mintegy 10 km-re délre Dianitól.

A vendégek a szigetről kalandozhatnak a mangrove erdőben motorcsónakkal vagy kajakkal. A strand ad otthont számos vízi sport lehetőségnek de lehetőséget kínálnak  tengeri horgászatra is.  Részt vehetünk búvár tanfolyamon is  hisz a PADI és SSI búvárközpont a található a szigeten.

Ha kedvünk engedi akkor  hajókiránduláson is részt vehetünk vagy akár ellátogathatunk  Diani központi  szórakozóhelyeire is.

A sziget fő étterme pár lépésre a strandtól, és egy nagy nádtetős épületben kapott helyet. Választékai között találjuk a tenger gyümölcseit, grillezett  húsokat, és a tészta bár kínálta  széles választékot. A választék ötvözi a kenyai, olasz és ázsiai ételek sajátos íz világát. A  Island bar szomszédságában nem messze a recepciótól  a belső tó nyitott partján romantikus környezetben húzódik meg egy kicsiny étterem ahol tengeri fogásokat kínálnak .

A központi medence saját bárral rendelkezik mely számtalan hűs koktélt kínál medencében tartózkodóknak is

Két nagy torony kúpos nádtetős épületben kapott helyet  16 darab félkör alakú szoba,fürdőszobával melyből nyílik a  veranda a szuahéli nap ágyakkal, és kilátással a szigetre és a vízre.

A Superior Bandas szobák esetében, faburkolatú a fürdőszoba, üveg tolóajtó vezet ki egy privát kertre mely kerti zuhannyal ellátott.

A Chale Bandas jacuzzival is felszerelt, egyedülálló módon  gólyalábasok a víz felett helyezték el, biztosítva   gyönyörű  kilátás az óceánra.

A nagy Penthouse Suites-ot stukkó falak, csempézett padló, saját tetőtéri jakuzzi kínálja a luxus érzését, és külön nappali is tartozik hozzá. Az épület  egy külön szigetre épült és a nagy szigettel  kőhíd köti össze.  Az egyedi és romantikus környezet egy belső kert teszi teljessé. Mindezekkel mintha versenyezne  egy privát jakuzzi a sziklafallal  lenyűgöző kilátás kinálva az Indiai óceánra. Nászutasok kedvenc búvóhelye…

Az élet bölcsője, ahol a kalandok kezdődnek!

Weather Icon
pesapal fizetési lehetőség

Rólunk írták

Rólunk írták: Egy Magyar, aki ottragadt Kenyában

Segíthetünk?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

13 + 2 =

Kövessen minket!

Kenyai Magyarok a Facebookon!

Címünk

Diani Beach Road, Diani Beach
Kenya 80401-5572
Kenya

Hívjon minket!

+254 717 555 166
(Viber, WhatsApp is egyben)

+36 21 252 5065

•  •  •  •  •

Küldjön üzenetet

info@jamborafikitravel.com
Kapcsolatfelvétel