Utazási feltételek

A Jambo Rafiki Sailing and Travel Limited által közvetített utazási és turisztikai szolgáltatásokra az alábbi Feltételek irányadóak.

Nyitólap » Utazási feltételek

JAMBO RAFIKI SAILING AND TRAVEL LIMITED

 

Utazási feltételek

 

A Jambo Rafiki Sailing and Travel Limited által közvetített utazási és turisztikai szolgáltatásokra az alábbi Feltételek irányadóak.

 

1) Az utazási megállapodás létrejön, amikor az utazást megrendelő (Utazó vagy képviselője) a szolgáltatásokat megrendelte, megrendelését a Jambo Rafiki Sailing and Travel Limitedelfogadta, visszaigazolta, nyilvántartásba vette, és a díjelőleget az Utazó befizette.

 

2) Az utazás időpontját, időtartamát, a szolgáltatások meghatározását, minőségét, a teljesítés módját és a részvételi díjat a Jambo Rafiki Sailing and Travel Limited által elküldött visszaigazolása tartalmazza.

 

3) Megrendeléskor a teljes részvételi díj 50%-a a befizetendő foglaló. A részvételi díj fennmaradó részének fizetési határideje legkésőbb az utazás kezdete előtti minimum 15. nap. A fizetési határidőkről elektronikus értesítést küld.. Ha a befizetési határidőket az Utazó nem teljesíti, a  Jambo Rafiki Sailing and Travel Limited megrendelést lemondottnak tekintheti, még akkor is, ha azt már visszaigazolta.

 

4) Ha az Utazó saját hibájából, az utazás megkezdését követően, a jogszabályok megsértése miatt az utazásból kizárják vagy bármely okból az utat megszakítja, a befizetett részvételi díj visszatérítésére nem tarthat igényt. Az Utazó köteles az utazásra vonatkozó mindenkori útlevél, vám-, devizajogszabályokat betartani. Ezek elmulasztásából, illetve megszegéséből eredő költségek és károk az Utazót terhelik. Az utazás megkezdése előtt az Utazónak utazási biztosítást kell kötnie.

 

5) A Jambo Rafiki Sailing and Travel Limited nem köteles a szolgáltatások díját (részvételi díjat) leszállítani, ha az Utazó a szolgáltatást vagy valamely részszolgáltatást saját elhatározásából vagy az érdekkörében felmerült okból nem veszi igénybe.

 

6) Amennyiben az utazás vis major okok miatt elmarad vagy módosításra kerül sor, akkor Jambo Rafiki Sailing and Travel Limited kártalanítási felelősséggel nem tartozik.

 

7) Az Utazónak jogában áll az utat, illetve  a megrendelt szolgáltatásokat lemondani. A lemondást írásban kell megtennie. Lemondás esetén a teljes részvételi díjból az alábbiak fizetendők az utazás megkezdésének időpontjától visszafelé számítva:
35. nap és annál előbb: 10%
34-15. nap között: 50%
15 napon belül : 100%

 

8) A Jambo Rafiki Sailing and Travel Limited az utazás megvalósítása érdekében közreműködik más cégekkel, repülő-, busz-, taxi- és hajótársaságokkal. Az ezen társaságok működéséből esetlegesen adódó problémákért (pléldául sztrájk, késés, technikai problémák stb.) felelősséget vagy kártérítést a Jambo Rafiki Sailing and Travel Limited nem vállal.

 

9) A Jambo Rafiki Sailing and Travel Limited által közvetített turisztikai szolgáltatásokkal kapcsolatban esetlegesen felmerülő jogvitás kérdésekben a felek alávetik magukat a Jambo Rafiki Sailing and Travel Limited székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének.

 

JAMBO RAFIKI SAILING AND TRAVEL LIMITED
80401-5572 Diani Beach, Kenya
Diani Beach Road
P.O.Box 5572
Tel: +254 717 555 166   +36 21 2525 045
REG NO: PVT-LRU2DD9

Az élet bölcsője, ahol a kalandok kezdődnek!

Weather Icon
pesapal fizetési lehetőség

Rólunk írták

Rólunk írták: Egy Magyar, aki ottragadt Kenyában

Segíthetünk?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

3 + 7 =

Kövessen minket!

Kenyai Magyarok a Facebookon!

Címünk

Diani Beach Road, Diani Beach
Kenya 80401-5572
Kenya

Hívjon minket!

+254 717 555 166
(Viber, WhatsApp is egyben)

+36 21 252 5065

•  •  •  •  •

Küldjön üzenetet

info@jamborafikitravel.com
Kapcsolatfelvétel