Éjszakai élet

A diszkó itt Afrikában az valami egészen más. Nagyon afrikai, nagyon pazar élmény!

Nyitólap » Programok » Éjszakai élet

A diszkó itt Afrikában az valami egészen más. Nagyon afrikai, nagyon pazar élmény! Dianin az éjszakai életét két szórakozóhely uralja. A Tanduri mely 24 órán keresztül nyitva tart, napközben sörözőként funkcionál.

Itt az igazi éjszakai élet 11 óra felé indul. Belépő nincs az egész hely nyitott és élvezhetjük a óceán felől érkező hűsítő szellőt, miközben csodálkozó tekintetünk a helyi emberek fergeteges tánctudását csodálja. Éjfél után miután megtelt a hely, egy varázsütésre a vendégek többsége átsétál a Shakatak-ba. Itt indul az igazi éjszakai élet, melyért minimális belépődíjat kérnek.

Mi így éltük meg:

Belépsz a terembe, egyszerű díszlet, messze nem a legmodernebb fénytechnika, de nem veszed észre, mert nem érdekel! Körülnézel s látsz muzungu-t (fehér embert) muhindi-t (indiai embert) fiatalt, idősebbet és persze rengeteg helyi szórakozni vágyó mosolygós fiatalt. Szól a zene, s talán a hangtechnika sem hibátlan, de jól érzed magad. Hallgatod a világzenét, nézed az embereket s kezed átnedvesedik a sörös üveg párás hideg testétől. Meleged van, de nem érzed magad rosszul. Középen hol többen, hol kevesebben táncolnak, hullámzik a tömeg mindenfelé. Gondolod, fáradnak. Éjjel 2 óra. Hirtelen csend és egy másfajta zene árad feléd egy másik dj-től. Megérkezett Big Boy! Nem érted milyen zene szól, soha sem hallottad, de csak jön s jön feléd, nem mozdulsz, csak látod, hogy a tömeg már a terem közepén táncol. Ez az afrikai zene, érted meg, s minden csakrád kinyitod, s hagyod, hogy még jobban s még mélyebbre hatoljon beléd. Egymást váltják a számok, luo követi a kikuyut majd azt szomáliai, ugandai s kenyai! A nagydarab zenelovas beleénekel a számba. Nincs jó hangja, de ez így teljes s tökéletes és várod, hogy mikor jön az a rekedtes hang újra… Nem mindennapi érzés kezd uralkodni rajtad. Állsz, s nem érted, mozog a lábad, a zene a gyomrodban szól, átöleli az agyadat, simogatja a lelkedet s boldog vagy, hogy körülötted több száz ember érez ugyanígy. Árad a zene, hömpölyög a testedben az ezer meg ezer négy-negyed. Nézel ki magadból s érted, ez az ő világuk, az ő boldogságukról szól minden dallam, s ezt nagyon át tudják élni. Úgy élik meg, mint soha senki a világon, nagyon boldogan s tele szívvel.

Hát így történt…..

Az élet bölcsője, ahol a kalandok kezdődnek!

Weather Icon
pesapal fizetési lehetőség

Rólunk írták

Rólunk írták: Egy Magyar, aki ottragadt Kenyában

Segíthetünk?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

3 + 3 =

Kövessen minket!

Kenyai Magyarok a Facebookon!

Címünk

Diani Beach Road, Diani Beach
Kenya 80401-5572
Kenya

Hívjon minket!

+254 717 555 166
(Viber, WhatsApp is egyben)

+36 21 252 5065

•  •  •  •  •

Küldjön üzenetet

info@jamborafikitravel.com
Kapcsolatfelvétel