Swahili Beach Hotel *****

Ez az innovatív öt csillagos üdülőszálloda, dél Mombasa híres, Diani Beach központjának közvetlen közelében fekszik. Ez az egyedülálló szálloda ajánlja kelet Afrikai part és az Arábiából származó, építészet befolyásoltságának egy harmonikus keverékét, Indiának, és Zanzibárnak századok alatt kialakult és vele egybe olvadt az vibráló Szuhaéli kultúrát.

Nyitólap » Szállás » Swahili Beach Hotel *****

Swahili Beach Hotel *****

Ez az innovatív öt csillagos üdülőszálloda,  dél Mombasa híres,  Diani Beach központjának közvetlen közelében fekszik. Ez az egyedülálló szálloda ajánlja kelet Afrikai part  és az  Arábiából  származó, építészet  befolyásoltságának egy harmonikus keverékét, Indiának, és Zanzibárnak századok alatt kialakult és vele egybe olvadt az vibráló Szuhaéli kultúrát.

Megjelenésében a kifinomultság kecsesség jellemzi a  Swahili Hotelt és annak strandját.

A építészek legkorszerűbb technológiát építették be, hogy ily módon is   biztosított legyen példátlan kényelem a szálloda  vendégei részére.

A paradicsomi Swahili strandot élvezőinek minden bizonnyal feltűnik majd buja trópusi zöld lombok sokasága az egzotikus és bennszülött fák és nővények esetében, és bokrok és trópusi pálmák csodálatos összhangja.

Swahili strand, a vendégei tudnak élvezni sokféle kellemes szolgáltatást mikőzben vendégszobákból a medencékre is lélegzetelállító kilátást biztosít és gyönyörködtet el mindenkit.

A szobákat ellátták légkondicionálással, lapos képernyős televizióval, minibárral, elektronikus széffel, vízforralóval kávé/tea készítéséhez  és a drótnélküli internezettel is.

A szobák dicsekednek nem mindennapi régi bútorzattal, amit helyi mesteremberek újítottak fel,és magukban hordozzák  Szuahéli stilus nagy ívekkel rendelkező stílus jegyeit. A szobákban sok a  szabad terület és a természetes világítás.

A lakosztályoknál estében, vendégek rendelkeznek egy egybe nyíló társalgóval, étkező helyiséggel. A veranda és privát konyha öröme verseng, egymással miközben a látvány átsiklik az indiai Óceán fölött. Szintén rendelkezésre áll a háztetőn helyet kapott nap-terasz és szabadtéri társalgó, ezen helyiségek is hivatottak biztosítani az eleganciát s kényelmet.

Swahili strandja 4 különböző étterme, sokféle szolgáltatást és alkalmi étkezést ajánl fel a vendégeiknek. A főépületben levő büfé-étterem alkalmas kisebb fogadások lebonyolítására ahol a falon a fekete-fehér képek kortárs művészektől hirdetik vendégszerető  Swahili emberek életét.

Swahili ajánlatai közül választhatjuk  a la carte étteremet is, ahol Champagne & Oyster Barban a nap fogásait szolgálják fel  amíg a vendégek élvezik az óceán fenséges látványát,  élvezik annak fenséges ízeit.
De a vendégek választhatják Baharini strandbár & olasz étteremet is, ami  a strandon van ,s szinte átsiklik az indiai Óceán fölött. Kahawa Cafe, egy olyan arab stíluskávézó, ami kávé fajták sokaságát kínálja egy könnyű falatozás mellett.

Swahili strandján igénybe vehető a vízsport központ ahol kölcsönözni lehet könnyűbúvár-felszerelést és lehet búvárkodni és hódolni  vízi sport-tevékenységeknek.

A Gyógyfürdő és Fitnesz helyileg a szálloda saját területén, és medencéktől való könnyű hozzáféréssel helyezkedik el a tengeri elülső részen.

A gyógyfürdő egyéni zuhanyokkal szerelték fel. Fényűző programokat és sokféle kényelmet és ellazulás  bíztósít. itt kapott helyet  egy tornaterem kivételes csúcstechnológiával  gépekkel  felszerelve,  biztosítja a  használatot mindenki számára.

Félpanzióval 108 EUR-tól.

Az árak az utazás időpontjának és a résztvevők számának függvényében változhatnak, kérje ajánlatunkat!

Az élet bölcsője, ahol a kalandok kezdődnek!

Weather Icon
pesapal fizetési lehetőség

Rólunk írták

Rólunk írták: Egy Magyar, aki ottragadt Kenyában

Segíthetünk?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

2 + 6 =

Kövessen minket!

Kenyai Magyarok a Facebookon!

Címünk

Diani Beach Road, Diani Beach
Kenya 80401-5572
Kenya

Hívjon minket!

+254 717 555 166
(Viber, WhatsApp is egyben)

+36 21 252 5065

•  •  •  •  •

Küldjön üzenetet

info@jamborafikitravel.com
Kapcsolatfelvétel