8 NAPOS KENYAI ÉS TANZÁNIAI VADLES

A Safari – mely szuahéli nyelven utazást jelent – általában nyitott tetejű kibusszal vagy terepjáróval történő barangolást jelent a végeláthatatlan szavannákon a vadállatok között.

Nyitólap » SZAFARI » 8 NAPOS KENYAI ÉS TANZÁNIAI VADLES

 

1. NAP: MOMBASA – TSAVO EAST NEMZETI PARK         

Korán reggel a Tsavo East Nemzeti Parkba indulunk, majd az ebédet a lodge-ban fogyasztjuk el. A délutáni vadlesen lehetőségünk nyílik felfedezni Kenya egyik legnagyobb parkját, ahol találkozhatunk vörös elefánttal, és más különböző vadállatokkal. Vacsora és szállás a Voi Safari Lodge-ban vagy a Manyatta Safari Campben vagy az Ashnil Aruba Lodge-ban.

 

2. NAP: TSAVO EAST – AMBOSELI (KILIMANDZSÁRÓ)  

Korán reggel az Amboseli Nemzeti Parkba utazunk, majd a lodge-ban fogyasztjuk el az ebédet. Ezt követően délutáni vadlesre indulunk, ahol különféle vadállatokkal találkozhatunk, mint például elefánttal, oroszlánnal, gepárddal, stb. Vacsora és szállás a Sentrim Safari Campben vagy az Oltukai Lodge-ban vagy az Amboseli Serena Lodge-ban.

 

3. NAP: AMBOSELI – ARUSHA – MANYARA TÓ      

Az egészséges reggelit követően a Manyara tóhoz indulunk. Az ebédet út közben fogyasztjuk el Arushában, majd pedig folytatjuk utunkat. Egy nagyszerű, szervezett vadlesen vehetünk részt a hatalmas tó partján, ami több mint 350 madárfajnak ad otthont. A vadles után a mahagóni erdőhöz, és a füves-bokros mocsárhoz vezet az utunk. Megkeressük a híres fára mászó oroszlánokat. Étkezés és szállás a Lake Manyara Serenában vagy a Lake Manyara Hotelben.

 

4. NAP: MANYARA TÓ – SERENGETI

Másnap kakaskukorékolásra ébredünk, és napfelkeltekor elindulunk a híres Serengeti vadonba. Érkezés ebédre, majd egy rövid pihenőt követően egy különleges délutáni vadlesen veszünk részt. Étkezés és szállás a Serengeti Serena lodge-ban vagy a Seronera Wildlife Lodge-ban.

 

5. NAP: SERENGETI

Kora hajnalban, még a reggeli elfogyasztása előtt, indulás vadlesre, ahol megtekinthetjük a legnagyobb és legkülönbözőbb gnú és zebracsapatok vándorlását. Igény esetén Balloon Szafarit, és kirándulást is szervezünk. Étkezés és szállás a lodge-ban.

 

6. NAP: SERENGETI – NGORONGORO KRÁTER

Reggeli után elindulunk a híres Ngorongoro kráterhez, ahova ebédidőben érkezünk meg. Az ebéd elfogyasztása után a Szafari terepjáróval lemegyünk a kráterhez. Ez a varázslatos, természet alkotta amfiteátrum Afrika legnagyobb állatpopulációjának ad otthont. A rövid fű lehetővé teszi, hogy a vadakat egészen közelről megfigyelhessük, páratlan élményt biztosítva ezzel az utazó számára. Étkezés és szállás a Ngorongoro Serena lodge-ban vagy a Ngorongoro Wildlife Lodge-ban.

 

7. NAP: NGORONGORO KRÁTER – ARUSHA – TAITA HILLS MENEDÉK

Az ízletes reggelit követően elindulunk a tavetai határon át a Taita hills vadmenedékhez, a piknik ebédet pedig út közben fogyasztjuk el. A menedék a hegy lábánál található, bővelkedik mind erdős, mind pedig füves területekben. Természetes élőhelye több mint 300 állandó és vándorló madárfajnak. Az éjszakai szervezett vadles opcionális. Étkezés és szállás a Sarova Saltlick Lodge-ban.

 

8. NAP: TAITA HILLS – MOMBASA

A reggeli vadlest követően elindulunk Voi városba, hogy elfogyasszuk az ebédet. Ezután kijelentkezünk és visszatérünk a mombasai tengerparti hotelbe, ahova késő délután érkezünk meg.

 

 

AZ ÁR TARTALMAZZA:

  • A szállást teljes ellátással, svédasztallal, vagy büféreggelivel a választott csomagtól függően.
  • Az utaztatást, beleértve a választott csomagnak megfelelő vadlest és a kirándulásokat is.
  • A parkbelépőket és az illetéket a választott csomagtól függően.
  • A hotel szervizdíjait, és a hivatali adókat.
  • Hűtött ásványvizet a szafari során.A hotel szervizdíjait.
  • A hotel hivatali adóit.
  • Az ár az egy szobában megszálló személyek számától függ.

 

AZ ÁR NEM TARTALMAZZA:

  • A vízumokat, belföldi, és nemzetközi repülőtéri illetékeket (kivéve, ha a választott csomag ezeket nem tartalmazza).
  • A borravalókat, a mosodahasználatot és más személyes igény kielégítésére alkalmas tételt, valamint a kommunikációs költségeket (úgy, mint telefonhívás).
  • A hotel/lodge egyéb költségeit.

Az élet bölcsője, ahol a kalandok kezdődnek!

Weather Icon
pesapal fizetési lehetőség

Rólunk írták

Rólunk írták: Egy Magyar, aki ottragadt Kenyában

Segíthetünk?

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

14 + 2 =

Kövessen minket!

Kenyai Magyarok a Facebookon!

Címünk

Diani Beach Road, Diani Beach
Kenya 80401-5572
Kenya

Hívjon minket!

+254 717 555 166
(Viber, WhatsApp is egyben)

+36 21 252 5065

•  •  •  •  •

Küldjön üzenetet

info@jamborafikitravel.com
Kapcsolatfelvétel