JAMBO RAFIKI! – WELCOME HERE, MY FRIEND!

Kenya is maybe one of the most exciting places in world. Travellers return home with unforgettable memories and wish to come back again soon. We are some Hungarian people, living in this wonderful place, who have decided to help those of you who would like to get to know this unique and exotic world. For this, we established a Kenyan Travel Agency, the so-called Jambo Rafiki Travel Services.

Itineraries

Csomagajánlataink összeállítása során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy mindenki számára tartalmas, felejthetetlen időtöltést biztosítsunk. Az óceánparti szállodában eltöltött minőségi pihenés mellett aktív programokkal, szafarival várjuk Önöket!

 

Kenia in pictures

Kenia is a real paradise for photographers. You do not have to be a pro to make breath-taking pictures of nature and animals.

Safari

The Safari – which means travel in Swahili – usually means a ramble with an open-roofed bus or jeep on the immerse savannahs among wild animals. 

News

A Kenya hegy…

Fedezd fel Afrika második legmagasabb hegycsúcsát, a Mount Kenya-t, melyet a helyi Kikuyu törzsek a "fényesség hegyének" neveznek! A vörösen ragyogó csipkézett gerincet a pirkadat fényei festik, míg körülötte a déltájban gomolygó felhők varázslatos atmoszférát teremtenek. A hegy csúcsai, a Batian és a Nelion, csak a legbátrabbaknak nyújtanak menedéket, de a 4985 méter magas Point Lenana csúcsára mindenkit elvezet egy lenyűgöző gyalogtúra. Az út során öt napig felfedezheted a lenyűgöző tájakat, bambuszrengetegeket, köderdőket és türkizkékekben fürdő tengerszemeket. Itt, a Kirinyaga vidékén, az ember úgy érezheti magát, mintha időutazást tenne a Jurassic Park díszletei között. A hegyet először Johann Ludwig Krapf fedezte fel 1849-ben, és azóta is lenyűgözi az embereket a jég az Egyenlítőn jelensége. A Mount Kenya egyedülálló kialudt vulkán, melynek csúcsait még mindig állandó jégsapka borítja. Fedezd fel ezt az elvarázsolt vidéket, ahol a turisták még nem tömegekben vannak jelen!

www.jamborafikitravel.com
www.kenyanyaralas.hu
www.kenyaszafari.hu
... See MoreSee Less

A Kenya hegy…Fedezd fel Afrika második legmagasabb hegycsúcsát, a Mount Kenya-t, melyet a helyi Kikuyu törzsek a fényesség hegyének neveznek! A vörösen ragyogó csipkézett gerincet a pirkadat fényei festik, míg körülötte a déltájban gomolygó felhők varázslatos atmoszférát teremtenek. A hegy csúcsai, a Batian és a Nelion, csak a legbátrabbaknak nyújtanak menedéket, de a 4985 méter magas Point Lenana csúcsára mindenkit elvezet egy lenyűgöző gyalogtúra. Az út során öt napig felfedezheted a lenyűgöző tájakat, bambuszrengetegeket, köderdőket és türkizkékekben fürdő tengerszemeket. Itt, a Kirinyaga vidékén, az ember úgy érezheti magát, mintha időutazást tenne a Jurassic Park díszletei között. A hegyet először Johann Ludwig Krapf fedezte fel 1849-ben, és azóta is lenyűgözi az embereket a jég az Egyenlítőn jelensége. A Mount Kenya egyedülálló kialudt vulkán, melynek csúcsait még mindig állandó jégsapka borítja. Fedezd fel ezt az elvarázsolt vidéket, ahol a turisták még nem tömegekben vannak jelen!www.jamborafikitravel.com
www.kenyanyaralas.hu
www.kenyaszafari.huImage attachmentImage attachment+7Image attachment

1 CommentComment on Facebook

Hú! De várom már, hogy lássam...❤️

Fedezd fel a kalandot a Salt Lick Safari Lodge-ban, ahol a világ legjobban fényképezhető páholyainak titokzatos világa vár rád évtizedek óta. Szökj el a mindennapokból és merülj el a Taita Hills Wildlife Sanctuary lenyűgöző szépségében, miközben a hatalmas Tsavo síkságok felett lebegsz. A Salt Lick Safari Lodge nem csupán egy szálloda, hanem egy varázslatos menedék, ahol magas színvonalú szolgáltatások és személyre szabott luxus vár rád kompromisszumok nélkül.
További kalandokat kínál a szomszédos Taita Hills Safari Resort & Spa, ahol egy izgalmas múzeum vár, hogy felfedje Taita Taveta megye gazdag történelmét, beleértve az első világháború emlékeit is.

www.jamborafikitravel.com
... See MoreSee Less

Fedezd fel a kalandot a Salt Lick Safari Lodge-ban, ahol a világ legjobban fényképezhető páholyainak titokzatos világa vár rád évtizedek óta. Szökj el a mindennapokból és merülj el a Taita Hills Wildlife Sanctuary lenyűgöző szépségében, miközben a hatalmas Tsavo síkságok felett lebegsz. A Salt Lick Safari Lodge nem csupán egy szálloda, hanem egy varázslatos menedék, ahol magas színvonalú szolgáltatások és személyre szabott luxus vár rád kompromisszumok nélkül.
További kalandokat kínál a szomszédos Taita Hills Safari Resort & Spa, ahol egy izgalmas múzeum vár, hogy felfedje Taita Taveta megye gazdag történelmét, beleértve az első világháború emlékeit is.www.jamborafikitravel.comImage attachmentImage attachment+Image attachment

2 CommentsComment on Facebook

Csodálatos volt ott lenni, már nagyon várom, hogy visszatérjek! Nagyon jó látni a képeket 😍

Ez tenyleg csodaszep es ez minden igaz Miklostol..azt a vilagot volt szerencsem átelni es latni...🥰🥰🥰

Párbeszéd..;

- Kedves Miklós! Sajnos letelt ez a csodálatos nyaralás. Remélem még jövök. Köszönöm a segítséget, a jó tanácsokat, és az információkat. Illetve a magas szintű szolgáltatást. Már a reptéren várom az indulást Nairobiba. Üdvözlettel: Balázs

- Minden rendben volt a hazaút során ?

- Minden rendben volt. Egy csalódás ér ilyenkor amikor hazaérek,hogy itt Magyarországon többnyire savanyúak az emberek. Afrikában mindenhol mosolyognak, segítőkészek. Magyarországon a vámos még csak vissza sem köszönt. Ezt nem először tapasztalom.

- Pedig ők - az európaiak döntő többsége - szinte milliárdos az itteni emberekhez képest . A kenyaiak a lelkükben s szívükben hordozzák értékeiket …

Kedves Balázs ,

Szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket , hogy az utazási irodánkat választottátok a nyaralásotokhoz . Örömünkre szolgált, hogy részt vehetünk az utazási élményeitek megtervezésében, megszervezésében, és reméljük hogy mindent megtettünk azért, hogy kellemes és emlékezetes legyen az a Ti számotokra. Abban bízunk élvezetes és pihentető időt töltöttetek el itt Kenyában.
Köszönjük, hogy megint minket választottatok.

www.jamborafikitravel.com
... See MoreSee Less

Párbeszéd..;- Kedves Miklós! Sajnos letelt ez a csodálatos nyaralás. Remélem még jövök. Köszönöm a segítséget, a jó tanácsokat, és az információkat. Illetve a magas szintű szolgáltatást. Már a reptéren várom az indulást Nairobiba. Üdvözlettel: Balázs- Minden rendben volt a hazaút során ?- Minden rendben volt. Egy csalódás ér ilyenkor amikor hazaérek,hogy itt Magyarországon többnyire savanyúak az emberek. Afrikában mindenhol mosolyognak, segítőkészek. Magyarországon a vámos még csak vissza sem köszönt. Ezt nem először tapasztalom.- Pedig ők - az európaiak döntő többsége - szinte milliárdos az itteni emberekhez képest . A kenyaiak a lelkükben s szívükben hordozzák értékeiket …Kedves Balázs ,Szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket , hogy  az utazási irodánkat választottátok  a nyaralásotokhoz . Örömünkre szolgált, hogy részt vehetünk az utazási élményeitek megtervezésében, megszervezésében, és reméljük hogy mindent megtettünk azért, hogy kellemes és emlékezetes legyen az a Ti  számotokra. Abban bízunk  élvezetes és pihentető időt töltöttetek el itt Kenyában.
Köszönjük, hogy megint minket választottatok.www.jamborafikitravel.comImage attachmentImage attachment+3Image attachment
3 weeks ago
Jambo Rafiki Sailing & Travel

A Zsiráf-kastély: Kelet-Afrika kincse

Nairobi lombos külvárosában található történelmi kastély igazi menedékhely a vadvilág szerelmeseinek, ahol a finom étkezések és a kivételes szolgáltatások garantáltak. Az emlékezetes zsiráfos reggeli minden korosztály számára felejthetetlen élményt nyújt. Délutáni tea Rothschild veszélyeztetett zsiráfjaival? Csak itt, a Giraffe Manorban. Ez az exkluzív butikhotel a The Safari Collection stílusos tulajdonában van, és a 12 hektáros privát területen, egy 140 hektáros őshonos erdőben bújik meg Nairobi Langata külvárosában. Az épület ikonikus homlokzata 1930-as évekre nyúlik vissza, amikor az első szafarik iránt érdeklődő látogatók Kelet-Afrikába érkeztek. A Kert-kúria, a kastély mása, bár 78 évvel később épült, ugyanolyan lenyűgöző, és a restaurálás során az eredeti kastélyhoz hasonló korszakig visszanyert anyagokat használtak fel.

Az épület elegáns belső tereivel, zöldellő kertjeivel és napos teraszával úgy érezheted magad, mintha bejárni A távol Afrikából című filmet. Egyes szobák Karen Blixen, a híres írónő nevét viselik, és mindegyikből lenyűgöző kilátás nyílik a szentélyre. A vendégek számára kínált zsiráf élmény független attól, hogy melyik épületben laknak; a bentlakó zsiráfok minden nap látogatást tesznek, hogy csemegét keressenek!

A The Safari Collection által 2009-ben alapított luxusportfólió négy különálló tábort és szállodát foglal magában Kenya legszebb helyszínein. A tulajdonosok, Tanya és Mikey Carr-Hartley, negyedik generációs kenyai telepes családból származnak, és életükben mindig jelen volt az afrikai élővilág szeretete és védelme. Tanya gyermekkora a Nagy Rift-völgyben, a Naivasha-tó partján fekvő Loldia-tanyán telt, míg Mikey egy 45 000 hektáros tanyán nőtt fel Laikipiában. Mindketten az élő állatok és a természet megóvása iránti szenvedéllyel kötelezték el magukat, és életüket ennek szentelték. Most, három gyermekükkel együtt, évente több hónapot töltenek a vadonban, hogy vendégeikkel megosszák ezt a hihetetlen élményt.

www.jamborafikitravel.com
... See MoreSee Less

A Zsiráf-kastély: Kelet-Afrika kincseNairobi lombos külvárosában található történelmi kastély igazi menedékhely a vadvilág szerelmeseinek, ahol a finom étkezések és a kivételes szolgáltatások garantáltak. Az emlékezetes zsiráfos reggeli minden korosztály számára felejthetetlen élményt nyújt. Délutáni tea Rothschild veszélyeztetett zsiráfjaival? Csak itt, a Giraffe Manorban. Ez az exkluzív butikhotel a The Safari Collection stílusos tulajdonában van, és a 12 hektáros privát területen, egy 140 hektáros őshonos erdőben bújik meg Nairobi Langata külvárosában. Az épület ikonikus homlokzata 1930-as évekre nyúlik vissza, amikor az első szafarik iránt érdeklődő látogatók Kelet-Afrikába érkeztek. A Kert-kúria, a kastély mása, bár 78 évvel később épült, ugyanolyan lenyűgöző, és a restaurálás során az eredeti kastélyhoz hasonló korszakig visszanyert anyagokat használtak fel.Az épület elegáns belső tereivel, zöldellő kertjeivel és napos teraszával úgy érezheted magad, mintha bejárni A távol Afrikából című filmet. Egyes szobák Karen Blixen, a híres írónő nevét viselik, és mindegyikből lenyűgöző kilátás nyílik a szentélyre. A vendégek számára kínált zsiráf élmény független attól, hogy melyik épületben laknak; a bentlakó zsiráfok minden nap látogatást tesznek, hogy csemegét keressenek!A The Safari Collection által 2009-ben alapított luxusportfólió négy különálló tábort és szállodát foglal magában Kenya legszebb helyszínein. A tulajdonosok, Tanya és Mikey Carr-Hartley, negyedik generációs kenyai telepes családból származnak, és életükben mindig jelen volt az afrikai élővilág szeretete és védelme. Tanya gyermekkora a Nagy Rift-völgyben, a Naivasha-tó partján fekvő Loldia-tanyán telt, míg Mikey egy 45 000 hektáros tanyán nőtt fel Laikipiában. Mindketten az élő állatok és a természet megóvása iránti szenvedéllyel kötelezték el magukat, és életüket ennek szentelték. Most, három gyermekükkel együtt, évente több hónapot töltenek a vadonban, hogy vendégeikkel megosszák ezt a hihetetlen élményt.www.jamborafikitravel.comImage attachmentImage attachment+Image attachment

2 CommentsComment on Facebook

De jó 😍

Jorge Peña R

További bejegyzések

Címünk

Diani Beach Road, Diani Beach
Kenya 80401-5572
Kenya

Hívjon minket!

+254 717 555 166
(Viber, WhatsApp is egyben)

+36 21 252 5065

•  •  •  •  •

Küldjön üzenetet

info@jamborafikitravel.com
Kapcsolatfelvétel